om mig

Om emma

Min historia.
Min passion.

Välkommen!
Att du är här innebär att du redan tagit ett steg och agerat i riktning mot att göra en förändring som kommer att stärka dig – härligt!

Det är jag som är Emma och jag är grundare av företaget PT-EmmaBjörklund. Jag är bosatt i Helsingborg och kombinerar mitt arbete som skolkurator med mitt arbete som PT och kostrådgivare.

Träning och hälsa har varit en naturlig del i min vardag sedan barnsben. Både i form av gymnastik, ridning, vandring, innebandy, handboll, löpning och gym.

När jag vidareutbildade mig från förskollärare till socialpedagog med spetskompetens i KBT bekräftades min tro på hur vår fysiska och psykiska hälsa hör ihop. Efter en tid i yrket som skolkurator kände jag att det var dags att komplettera mina erfarenheter och kunskaper ytterligare, varpå jag valde att utbilda mig till Lic personlig tränare samt kostrådgivare.

Utöver dessa utbildningar är jag sedan tidigare utbildad inom både MI (Motivational Interviewing, eller Motiverande samtal som det kallas i folkmun), ACT (Acceptance and Commitment Therapy) samt grunderna inom KBT.

Att arbeta med människor och ge dem förutsättningar att utvecklas framåt och känna nöjdhet och välbefinnande är en viktig del av mitt driv, både i min roll som lärare, kurator, PT och kostrådgivare. Jag möter dig där du är, och genom min styrka i att vara både strukturerad och målinriktad men även flexibel och humoristisk kommer jag ta oss i mål, och samtidigt göra resan dit både utmanande, givande och ROLIG!

Tillsammans med mina utbildningar och erfarenheter har jag skapat ett fantastiskt paket för att kunna jobba med människans hälsa som helhet, både mentalt och fysiskt med fokus på hållbart liv. Mitt mål är att du ska lyckas, inte bara under tiden med mig, utan även på lång sikt.

Jag har olika paket (jag erbjuder delarna separat, men även som paket i olika former), allt för att vi tillsammans ska hitta vad som passar just dig och vad du behöver!

Emma
Björklund

Personlig Tränare