Träning

Om Personlig Träning

”All träning är bra träning”, låter kanske som en klyscha, men sanningen är den att det finns inte endast en specifik form av träning som är bra eller rätt. Vad som passar just dig bäst beror bland annat på vad du har för förutsättningar, förväntningar och mål med din träning.

Som din PT, kommer jag att finnas vid din sida och coacha dig till 100% för att skapa förutsättningar för att du ska att nå ditt mål, oavsett om det är funktionell träning för en fungerande vardag (känna dig stark och energifull, orka leka med dina barn eller barnbarn, orka bära din kanske tunga utrustning på jobbet, kunna fortsätta leva ett självständigt liv med de vardagsutmaningar som finns med trappor mm eller bli snabbare och uthålligare i löpspåret, bygga muskler, förbränna fett eller att komma igång med träning för första gången.

Du kanske redan är i full gång med lång erfarenhet av träning och gym men nu behöver nya utmaningar och inspiration. Kanske har du blivit sugen på att tävla i någon gren?

varför ska du träna?

investera i din hälsa

för att skapa förutsättningar för att du ska att nå ditt mål, oavsett om det är träning för en fungerande vardag, Du vill känna dig stark och energifull, orka leka med dina barn eller barnbarn, orka bära din kanske tunga utrustning på jobbet, kunna fortsätta leva ett självständigt liv med de vardagsutmaningar som finns eller bli snabbare och uthålligare i löpspåret, bygga muskler, förbränna fett eller komma igång med träning för första gången.

Styrka ~ Rörlighet ~ Viktkontroll

 

Hur gör man?

TIPS
✅️ Konkretisera vad det är du vill förändra eller åstadkomma.
✅️ Fundera ut varför förändringen är viktig för dig. När du vet det har du ett syfte att luta dig på de dagar det känns tufft.
✅️ Hur ska du genomföra detta? Gör en plan.
Vad ska du göra? Var ska du göra det? När ska du göra det? Med vem/vilka eventuellt? Hur skapar du bästa förutsättningarna för att lyckas, att får det hållbart över tid?

Tveka inte att höra av dig om du känner att ”nu är det dags!” Eller om du ännu inte är där, men i övervägandefasen och vill bolla lite tankar!

No Pain, No Gain

Real Work.
  Real Results.

ta första steget nu

Kontakta mig för frågor eller bokning!